5 reacties / Voeg je reactie hieronder toe

  1. Ik denk nog dagelijks met heel veel plezier terug aan dit weekend. Het was zo leuk om mee te mogen helpen aan je huis Nadja! Het samenwerken, het enthousiasme, nog meer leuke en lieve mensen ontmoeten, kortom geweldig!

  2. Nadja, het was echt een heel fijn weekend. Bedankt voor de fijne ervaring en bedank je mama ook voor de goede zorgen x heel veel succes en kom je graag nog eens bezoeken

  3. Hee Nadja! Ik heb het hele proces bekeken. Geweldig leuk om te zien hoe het vrouwencollectief met de hulp van ervaringsdeskundigen tot zulke aansprekende resultaten komt. En wat een fijne bedrijfshal hebben jullie tot je beschikking! Erg mooi om te zien!
    Ik heb vroeger zelf ook workshops met leem-stuc meegemaakt. Dat was dan i.h.k.v. de zogeheten ‘huizenbouw-periode’ van mijn kinderen op de Vrije School in Breda. Later heb ik nog samen met zo’n klas een heuse blokhut van boomstammen gemaakt. Dat komt allemaal weer in herinnering bij het zien van jouw/jullie bewonderenswaardige initiatief. Hulde!

    Liefs en succes, Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *