Voortgang EcoBosch

//Voortgang EcoBosch

Voortgang EcoBosch

2019-01-04T12:56:31+01:00 20-10-2017|Nieuws|0 Reacties

Vanaf 22 oktober is er weer veel gebeurd. We hebben ons opgegeven bij Minc café om ons te presenteren op de Groentekist maandag 11 december.
2 Minuten spreektijd, maar we hebben er heel wat uren opzitten om de tekst goed passend te krijgen met wat we willen zeggen.
Ook is er een mooi logo gemaakt en een flyer, die we daar kunnen uitdelen.
We hebben via een vriend foto’s laten maken vanuit een drone in het Zuiderpark, daar waren we met 15 volwassenen, 3 kinderen en 2 honden. Het was koud en nat, maar we hadden plezier en daar hebben we nu leuke foto’s van voor onze voorplaat en voor de pijler gemeenschapsvorming.
Er is een pagina gemaakt op facebook waarmee we ook naar buiten treden en daar komen de evenementen op te staan zodat het makkelijker te delen is en iedereen buiten onze groep ook ziet waarmee we bezig zijn.
De pagina was nog geen 2 uur oud, of we kregen een uitnodiging van de Bossche Omroep voor een interview de dag na ons praatje op de Groentekist.
Doordat er nu meer mensen meedoen lijkt het wel of we in een sneltrein zitten! Of de tijd is ons goed gezind en moet EcoBosch er snel komen! We zullen het wel zien.

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.